Ingyenes kismama csomagok

Tegnap leírtam, hogy a várandósság során, milyen ingyenes csomagokat lehet kapni.
Ma leírom gyors, hogy milyet lehet kapni, ha megszületik a bébi. Itt is rengeteg minden változott, tartalmát tekintve gyérebb lett...és a legjobb a HIPP csomag megszűnt. :( Pedig a benne lévő kuponnal a Rossmann üzletekbe 3 ingyenes csomagot lehetett(asszem 3, lehet csak 2 volt) beváltani. Volt benne babakaja, póló stb...

Az első amit kaptam a PROMOBOX információ ITT:
http://www.promobox.hu/hu/kezdolap.html
http://www.facebook.com/BabaCsomag?fref=ts
Nagyon aranyos kis dobozka, már a nagylánynál is kaptam. Eltettem és ebbe teszem el az emlékeit. Pl. benne van a hazahozós ruhája, újságok stb..
 Mit tartalmaz? elfelejtettem fotózni és már el is pakoltam. De tele volt mintákkal 2 dolog megmaradt bennem. Van benne egy flakon domestos és egy Opera CD is. Ugyan úgy tea minták, szórólapok, tájékoztató füzetekkel van tele.
Délelőtt született a kicsikém, este már megkaptam.

Másik a Felicitas csomag, amit kapunk várandósság alatt, szülést követően a kórházba is kapunk egyet. baba magazin volt benne, szintén tea és szórólap. Hipp előke azt hiszem ebben volt benne, kanállal, sudocrem és pár minta.
Infó ITT: http://www.felicitas.hu/
Viszont ebbe van egy füzetke, amibe van egy kupon és ki kel tölteni, le kel adni ott ahol a várandós csomagot kiváltottuk és kapunk még egy csomagot.

Nem tudom mi melyikbe volt de volt Persil, Silan, Domestos minták, apának egy Nivea tusfürdő minta, egy kerek kép amire az van írva Isten hozott és ki lehet tenni az ajtóra, hogy kisbaba született.
Infó ITT: http://www.hirado.hu/Hirek/2011/07/11/12/Kis_tabla_nagy_orom_igy_jelzik_az_ujszulotteket.aspx

Dm-be pedig regisztráltam a kicsit, hogy megszületett, így várjuk az első kuponfüzetet 0-6 hósat.
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/hu_homepage/szolgaltatasaink/baba_bonusz_program/

Ennyi mindent kaptunk. Remélem leendő szülő kismamák kicsit tudtam segíteni, mire számítsatok :)

szépséges napot kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése